Isabelle

Isabelle Groenstege
Sinds ik me herinner word ik geboeid door onze voeding en mensen. Als klein meisje wilde ik banketbakker worden. Later raakte ik ook nieuwsgierig naar hoe onze voeding gemaakt wordt en wat het doet met ons lichaam, geest en leefomgeving. Ik heb de opleidingen HBO Voedingsmiddelentechnologie en Master Voeding & Gezondheid afgrond en dit gecombineerd met een deel van de opleiding Communicatiewetenschappen. 

Tijdens mijn werk in Afrika en India heb ik gevolgen van de huidige voedselverdeling en klimaatveranderingen van dichtbij gezien. In Nederland zie ik mensen die ontevreden zijn met hun eetpatroon en gewicht willen verliezen. Dat kan anders! 

Mijn wens is dat iedereen geniet van gezond en duurzaam eten.

Vanuit mijn bedrijf My FoodStyle werk ik aan deze wens. Ik help ondernemers met communicatievraagstukken, die bijdragen aan een gezondere samenleving en onderneming. Als freelance docent leid ik voedingscoaches op. Vanuit mijn praktijk coach ik ook zelf mensen naar een gezonder voedingspatroon, waarbij zij zich prettig voelen. Daarnaast verzorg ik workshops en lezingen over gezonde en duurzame voeding. En schrijf ik voor Live Green Magazine en heb een column in de Noordwijker

Bij al mijn werkzaamheden vind ik het belangrijk dat klanten de begeleiding krijgen die bij hun passen en informatie waarmee zij zelf verder kunnen. 

Mijn opleidingen

·         Master Voeding & Gezondheid - Wageningen Universiteit
·         Bachelor Voedingsmiddelentechnologie - Hogeschool Delft
·         Gewichtsconsulent - Leidse Onderwijsinstellingen

Mijn volledige Curriculum Vitae is in te zien op LinkedIn.