Cursussen & Opleidingen

Wil je een cursus of opleiding in voeding volgen?
Of ben je juist opzoek naar een op maat gemaakte cursus of bijeenkomst voor je bedrijf? Ik neem graag de mogelijkheden met je door.

Met veel plezier verzorg ik lessen voor de opleiding BGN Gewichtsconsulent en de cursus Sport & Voeding voor Start2Move. Daarnaast beoordeel en ontwikkel ik lesmaterialen van cursussen met betrekking tot voeding, voor diverse opleidingsinstituten en bedrijven. Voor docentenwerk heb ik een CrKBO registratie.


Opleiding BGN Gewichtsconsulent

Wil je veel meer weten over gezonde voeding? Voor jezelf? Of om je eigen praktijk te starten zodat jij ook mensen kan helpen naar een gezonder gewicht en eetpatroon? Dan is de opleiding BGN Gewichtsconsulent van Start2Move wellicht iets voor jou. Vanaf 13 oktober start ik met een nieuwe groep in Leiden. Meer informatie over deze opleiding en de lesdagen vind je hier.

Cursus Voeding & Sport

Gezonde voeding behoort tot de onmisbare basis voor goede sportprestaties. Het optimale voedingspatroon hangt af van het type sport, de frequentie en de duur en intensiteit. Ben jij actief sporter of sportinstructeur en wil je meer weten over gezonde voeding? Tijdens 4 klassikale lesdagen kun je bij Start2Move kennis opdoen over Voeding & Sport. Deze cursus wordt regelmatig door heel het land gegeven. De volgende cursus die ik geef is op 8 november in Rotterdam. Meer informatie over deze cursus vind je hier