Cursussen & Opleidingen

Met veel plezier ontwikkel en verzorg ik cursussen en opleidingen op het gebied van voeding. Dit doe ik voor bedrijven en onderwijsinstellingen. Voor het verzorgen van erkende beroepsopleidingen heb ik een CrKBO registratie. 

Cursussen op maat gemaakt

Ben je opzoek naar een op maat gemaakte cursus, webinar of opleiding voor jouw onderwijsinstelling of bedrijf? Ik neem graag de mogelijkheden met je door. Voor onder andere deze opdrachtgevers heb ik al leuke opdrachten mogen uitvoeren.

Start2Move

Voor Start2Move verzorg ik het projectmanagement van de ontwikkeling van on demand opleidingen. Op dit moment heb ik dat al voor meer dan tien opleidingen mogen doen.

Voor de Health Academy van Start2Move verzorg ik de kwaliteitsbewaring van diverse opleidingen. Ik signaleer wanneer er inhoudelijke updates nodig zijn en beantwoord inhoudelijke vragen van docenten en cursisten.

Ik heb gewerkt aan de ontwikkeling van en verzorg als docent de lessen voor de opleidingen BGN Gewichtsconsulent, Voedingsdeskundige, Sportvoedingsadviseur en Obesitas & Gedragsverandering.

Elke maand verzorg ik voor Start2Move een live webinar, bijvoorbeeld over Voeding & Sport, Duurzamer eten of Warenkennis. Voor deze webinars is al jaren veel animo.

LOI

Voor de LOI heb ik feedback gegeven op de plannen voor de opleiding Voedingsleer.
Daarnaast heb ik leer- en toetsplannen ontwikkeld voor de volgende modules voor de opleiding Horecaondernemer; duurzame voeding, HACCP en Allergenen. Alle leermaterialen voor de module Allergenen heb ik geschreven en ik werk nu als nakijkdocent op deze module.

Lentiz I MBO Westland

Voor de opleiding Masters of Food van Lentiz MBO Westland heb ik zes vakken van dertien weken over voedingsleer, warenkennis en communicatie & voorlichting ontwikkeld. Gedurende een trimester heb ik drie van die vakken ook als docent gegeven. Daarnaast heb ik in de rol van praktijkbegeleider studenten begeleid bij hun examen.

NTI

Voor de NTI heb ik feedback gegeven en aanpassingen gemaakt in de tentamens Toegepaste Voedingsmiddelenleer van de opleiding HBO Voeding en DiĆ«tetiek. Daarnaast heb ik de E-learning Microbiologie ontwikkeld. 

Sensz

Voor Sensz heb ik meerdere malen de HACCP cursus voor medewerkers van de Bijenkorf mogen verzorgen.

K&O Katwijk

Mijn cursus etiketten lezen heb ik gegeven bij K&O Katwijk en diverse verenigingen.