Cursussen & Opleidingen

Wil je een cursus of opleiding in voeding volgen?
Of ben je juist opzoek naar een op maat gemaakte cursus of bijeenkomst voor je bedrijf? Ik neem graag de mogelijkheden met je door.

Met veel plezier verzorg ik lessen voor de opleiding BGN Gewichtsconsulent en de cursus Sport & Voeding voor Start2Move. Bij K&O Katwijk verzorg ik de cursus Gezonde Weekmenu's Opstellen. Daarnaast beoordeel en ontwikkel ik lesmaterialen van cursussen met betrekking tot voeding, voor diverse opleidingsinstituten en bedrijven. Voor docentenwerk heb ik een CrKBO registratie.


Cursus Gezonde Weekmenu's Opstellen

In vier lessen leer je zelf een gezonder weekmenu opstellen dat past bij jouw smaakvoorkeuren en levensstijl.
Les 1: Voedingswetenschap en Richtlijnen Goede Voeding
Les 2: Energiebehoefte, macronutriënten en micronutriënten
Les 3: Etiketten lezen en duurzaam eten
Les 4: Omgaan met verleidingen en weekmenu maken Kijk voor meer informatie op de website van K&O Katwijk.

Opleiding BGN Gewichtsconsulent

Wil je veel meer weten over gezonde voeding? Voor jezelf? Of om je eigen praktijk te starten zodat jij ook mensen kan helpen naar een gezonder gewicht en eetpatroon? Dan is de opleiding BGN Gewichtsconsulent van Start2Move wellicht iets voor jou. Meer informatie over deze opleiding en de lesdagen vind je hier.

Cursus Voeding & Sport

Gezonde voeding behoort tot de onmisbare basis voor goede sportprestaties. Het optimale voedingspatroon hangt af van het type sport, de frequentie en de duur en intensiteit. Ben jij actief sporter of sportinstructeur en wil je meer weten over gezonde voeding? Tijdens 4 klassikale lesdagen kun je bij Start2Move kennis opdoen over Voeding & Sport. Deze cursus wordt regelmatig door heel het land gegeven. Meer informatie over deze cursus vind je hier