Coaching

Echt genieten van je voeding betekent dat je eet wat je wilt eten. Dat klinkt eenvoudig. Toch eten veel mensen niet wat ze eigenlijk zouden willen. Herkenbaar? Dat kan anders!

Voel je prettig
Een gezond voedingspatroon waarbij jij je prettig voelt. Dat bereik met nieuwe voedingsgewoontes die passen bij jouw waarden, voorkeuren en leefstijl. Zo kun je ook gewicht verliezen. Gewoontes pas je makkelijker aan op manieren die aansluiten bij jouw motivaties en karakter. Het veranderen van een voedingspatroon is heel persoonlijk.

Stap voor stap
Daarom ga ik altijd uit van je huidige voedselpatroon. Stap voor stap pas je je voedingsgewoonten aan. Je leert zelf gezonde en duurzame voedingskeuzes te maken. Daarbij kom je steeds de volgende elementen tegen:

  • Verkennen wat je eet, wat je minder gezonde of duurzame eetgewoontes zijn en wat je wilt veranderen
  • Ontdekken waardoor je jouw voedingskeuzes maakt en welke gezondere en duurzamere mogelijkheden er zijn
  • Ervaren welke mogelijkheden goed bij jou passen
  • Vieren van je successen!

Kies wat bij je past

Mijn adviezen zijn altijd gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding en de huidige wetenschappelijke consensus. Daarbinnen zijn talloze manieren waarop je gezonder en duurzamer kunt eten. Ik geef je informatie, voedingsadviezen en oefeningen. Jij kiest wat het beste bij jou past.

Programma's

Met de volgende progamma's begeleid ik je naar een gezonder eetpatroon. Het is ook mogelijk om samen een coachingtraject op maat op te stellen. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek kun je ontdekken welk programma het beste aansluit bij jouw situatie.


Vergoedingen
De consulten van My FoodStyle worden door een aantal zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Kijk op de website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland of in je polis om te zien hoeveel vergoeding jij ontvangt.

Individuele coaching

Een individueel coachingprogramma biedt jou de mogelijkheid om tot de kern van jouw voedingsgewoontes te komen. Je ontdekt waardoor je jouw voedingskeuzes maakt en welke gezondere en/of duurzamere mogelijkheden er zijn. Je ervaart welke aanpassingen het beste passen bij jouw motivaties, voorkeuren en levensstijl. Ook het tempo, de informatie en de oefeningen sluiten aan bij jouw persoonlijke behoeften.


Volledig coaching pakket
- Intake (1 uur): algemene anamnese, antropometrische kenmerken, energiebehoefte.
-   Analyse van het huidige voedingspatroon.
- Uitgebreid voedingsadvies (1 uur): opstellen persoonlijke doelen en stappenplan.
-   4 vervolgconsulten (elk 45 min.)


Analyse & Advies Pakket-   Intake (1,5 uur): algemene anamnese, antropometrische kenmerken, energiebehoefte
-  
Analyse van het huidige voedingspatroon.
-  
Uitgebreid voedingsadvies (1 uur): opstellen persoonlijke doelen en stappenplan. 


Losse vervolgconsulten (30 minuten) - € 30,- per consult

Losse weegconsulten (20 minuten) - € 15,- per consult

Online coaching programma


Met het gratis online coaching programma 'Lekker in je vel', vraag ik je gedurende 1 maand elke dag om een momentje voor jezelf te nemen. In een besloten Facebookgroep deel ik dagelijks inspiratie, informatie en oefeningen voor gezonder eten. Je wordt bewust van je eetgewoonten. Zo kan je stap voor stap de regie op je voeding nemen en een gezonder eetpatroon ontwikkelen waar jij je prettig bij voelt. Deelname aan het online coaching programma 'Lekker in je vel' is gratis. De nieuwe groep start bij voldoende aanmeldingen op 5 april 2021. Aanmelden kan hier.

Groepsprogramma'sAfvallen met Persoonlijk Dieet
Om de week komt een kleine groep bij My FoodStyle samen om elkaar te helpen afvallen, op gezonde en blijvende wijze. In vijf bijeenkomsten leer je zelf een dieet opstellen dat aansluit bij jouw voorkeuren en levensstijl. Tijdens elke bijeenkomst geef ik je de informatie en oefeningen die je nodig hebt. Daarmee maak je je eigen weekmenu's. De groep deelt onderling ook ervaringen en tips. Dat maakt de bijeenkomsten extra inspirerend, motiverend en gezellig. De groep start op 12 juni. De bijeenkomsten zijn van 20:00 tot 21:30 uur, waarna nog tijd voor persoonlijke vragen. Stuur een email naar isabelle@myfoodstyle.nl als je meer informatie wilt.   de eettafel

Samen afvallen aan de eettafel
Samen afvallen werkt beter. Daarom kun je bij My FoodStyle nu ook terecht voor een gezamenlijk weegmoment waarbij we wekelijks een voedingsthema bespreken. Van iedereen die dat wilt meet ik het gewicht en de lichaamssamenstelling. Daarnaast geef ik uitleg over veel gestelde voedingsvragen. Met een kop thee of koffie kunnen we rustig tips en recepten uitwisselen en elkaar stimuleren. Lees hier meer over deze vorm van groepsbegeleiding.

Coaching op het werk
W
il je dat er in jouw bedrijf actief gewerkt wordt aan de gezondheid van de medewerkers? Ook bij jouw bedrijf kan ik individuele en groepsbegeleiding geven, aan medewerkers die gezonder willen eten. Ik kom graag naar de vestiging. Dat maakt het makkelijker voor medewerkers om gezonder eten met hun werk te combineren.