Live Online Voedingsplatform


Het Live Online Voedingsplatform is een plek waar voedingsdeskundigen Live Online samen komen om te leren en elkaar te inspireren. Tijdens de Live Online sessies worden actualiteiten met betrekking tot voeding en casussen van deelnemers besproken. Daarnaast kun je via het platform Live Online mini colleges volgen. 

Zo sta je er als gewichtsconsulent, diëtist, voedingscoach of voedingsadviseur niet alleen voor. En blijf je op een gezellige en laagdrempelige manier geïnformeerd, ook na je studie. 

De agenda met de Live Online sessies wordt hieronder weergegeven en in de Facebookgroep. In de Facebookgroep bepalen we samen de onderwerpen van de sessies. 


Samen leren

Ik heb dit platform opgericht omdat ik als freelance docent bij diverse voedingsopleidingen merk dat de stap van opleiding naar de praktijk voor veel studenten groot is. Soms zo groot, dat ze deze niet durven te zetten. 

Tijdens hun werk komen (startend) voedingsdeskundigen uitdagingen tegen en hebben ze vragen. Ze zoeken hulp bij elkaar, maar missen advies van een docent, expert of iemand met veel ervaring. Herkenbaar? 

Met dit platform bied ik voedingsdeskundigen een mogelijkheid om via Live Online sessies elkaar te ontmoeten, inspireren en te leren onder begeleiding van een tutor. Zo kun je op een laagdrempelige en gezellige manier leren over gerichte onderwerpen waar je meer over wilt weten.  


Live Online sessies

Het platform bestaat uit diverse soorten Live Online sessies. Zo zijn er Live Online Cafés waarin deelnemers elkaar ontmoeten en actualiteiten worden doorgenomen. Tijdens Live Online Intervisie wordt een casus met intervisievraag van een deelnemer besproken. Live Online Mini Colleges zijn bijscholingen van een uur over thema's die de leden van het platform vooraf aandragen. Alle sessies zijn Live Online via Teams en worden gemodereerd door een tutor.


Agenda


Live Online Café - 19 januari

Tijdens dit café hebben we Irma Meijer van Boeiende Trainingen (www.boeiendetrainingen.nlte gast. Zij zal ons informatie en tips geven voor het verzorgen van workshops over voeding. Het precieze thema wordt nog gekozen in de Facebookgroep van het Live Online Voedingsplatform. Tijdens het café is er uiteraard weer voldoende ruimte om vragen te stellen en ervaringen met elkaar te delen. Deelname aan dit Online Café is gratis. Je kunt je hiervoor aanmelden door een email te sturen naar isabelle@myfoodstyle.nl. 

Wil je op de hoogte blijven van wanneer de volgende sessies zijn? Vul hieronder je email adres in om de agenda in je mailbox te ontvangen.Geen voedingsprofessional?

Naast voedingsdeskundigen nodig ik ook andere geïnteresseerden in voeding uit om deel te nemen aan dit platform. Tijdens de Live Online sessies wordt er vanuit gegaan dat een basiskennis in voedingsleer aanwezig is bij de deelnemers.