Een kijkje in de keuken


Keukenkastje
Wat staat er in jouw keukenkastjes? Vaak denken we gezonde productkeuzes te maken, terwijl we dit niet doen. Wil jij weten welke gezondere alternatieven er zijn voor de producten die jij veel koopt? Dan kom ik graag een kijkje in jouw keuken nemen, om je concrete adviezen te geven. 


Gezondere producten

Samen nemen we de producten in jouw koelkast en keukenkastjes onder de loep. Je krijgt tips voor gezondere alternatieven. Welke alternatieven voor jou het meest geschikt zijn hangt af van je eetdoelen, eetgewoontes en smaakvoorkeuren. 

Etiketten lezen

Per productgroep neem ik met je door welke informatie van belang is op het etiket. Zodat je ook zelf in de winkel producten kunt vergelijken en gezondere productkeuzes kunt maken.

Gezondere recepten

Daarnaast bespreken we recepten die je veel kookt. Door een gezondere slag te geven aan deze recepten, kun je eenvoudig een stuk gezonder gaan eten. Je krijgt tips voor receptverbeteringen die passen bij jouw levensstijl en smaakvoorkeuren.

Een kijkje in je keuken kan overdag en 's avonds. In Noorwijk, Noordwijkerhout en Katwijk kost mijn bezoek met adviezen € 55,- euro. Voor bezoeken buiten deze gebieden worden extra reiskosten in rekening gebracht. Bel 06-21266945 of stuur een email naar isabelle@myfoodstyle.nl, om direct een afspraak te maken of voor meer informatie.