Een consult voor KiKa


Voedingsconsult van My FoodStyle voor KiKa

Geef jezelf en kinderen met kanker kans op een gezond leven.

Op 29 december 2017 kun je bij My FoodStyle een voedingsconsult krijgen, in ruil voor een vrijwillige bijdrage aan KiKa. KiKa financiert onmisbaar onderzoek naar kanker bij kinderen.

Je kunt je aanmelden voor een consult door een mailtje met daarin je telefoonnummer te sturen naar isabelle@myfoodstyle.nl.

Tijdens het consult van 45 minuten meet ik je gewicht, BMI, vetpercentage, spiermassa en energiebehoefte. We bespreken jou persoonlijke uitdagingen voor gezonder eten en wat je daarmee kunt doen. We stellen doelen voor een haalbaar gezonder eetpatroon en indien gewenst gewichtsverlies. Hiermee ga je 2018 goed van start! De consulten zijn bij My FoodStyle in Noordwijk.


Waarom KiKa?


Vlak voordat de feestdagen van start gingen kregen hele lieve mensen te horen dat hun kind kanker heeft. Ik kon het niet bevatten. Ik kan het nog steeds moeilijk bevatten. Wat een contrast, hun verdriet terwijl wij met onze gezonde meiden de Sinterklaasviering in gingen en nu kerst. Op een afstandje zie ik wat dit gezin nu doormaakt. En besef ik me heel goed dat zij helaas niet de enige zijn. Ik wil iets doen, voor hen en voor andere kinderen met kanker nu en in de toekomst. Dat iets is onder andere dit geworden; een dag werken voor Kika met consulten in ruil voor een vrijwillige donatie. Fijn als je hieraan mee wilt doen.

Een gezond kind heeft wel 100 wensen voor kerst. Een ziek kind maar één... www.kika.nl

Doe je mee? Geef jezelf en kinderen met kanker kans op een gezond leven. Meld je aan voor een consult via isabelle@myfoodstyle.nl.