Lekker in je vel - online coaching programma

lekker in je vel - online coaching programma

Neem
de regie over je eetpatroon zelf in handen, met het online coaching programma van My FoodStyle. Lekker in je vel zitten; fysiek en mentaal. Een gezonder lichaam en blij zijn met je eetgewoontes. Ik help je graag om dat te bereiken. 1 maart start ik met een nieuwe groep. Deelname is gratis.  Gezonder eten

De basis voor een gezond eetpatroon is helder. Met dagelijks 250 gram groente, 2 stuks fruit, minimaal 30 gram vezels en een handje noten, wekelijks een portie verse vis en maximaal 50 gram vrije suikers per dag kom je al een heel eind. Toch lukt het weinig mensen om zo te eten. In de waan van de dag vervallen we snel in oude eetgewoonten. Het helpt om dagelijks bewust even over je voeding na te denken. Met dit programma help ik je daarbij.  

Kennis van jezelf

Een toevlucht naar modediëten heeft geen zin en is meestal van tijdelijke aard. Wat wel werkt is als je regisseur wordt van je eigen eetpatroon en tot gezondere eetgewoonten komt die bij jou passen. Daarvoor heb je kennis nodig van gezonde voeding èn van jezelf.

Oefeningen

Met het 'Lekker in je vel' programma krijg elke dag inspiratie, informatie en oefeningen, die je inzicht geven in je blokkades en mogelijkheden. Daarmee ontwikkel je manieren waarmee je makkelijker blijvend gezonder eet en bij overgewicht afvalt.

Elkaar versterken

Gezonder eten en afvallen gaat makkelijker in groepsverband. Door je ervaringen te delen met gelijkgezinden kun je elkaar inspireren en stimuleren. Daarom worden de oefeningen binnen het 'Lekker in je vel' programma in een besloten groep op Facebook gezet. Uiteraard kies je zelf of je jouw ervaringen daar deelt.

Gratis deelnemen

Het programma vind plaats van 1 tot en met 31 maart 2019, in besloten groep. Deelname is gratis. Meld je gelijk aan.In een notendop

Bij deelname aan het 'Lekker in je vel' programma krijg je...

Een gezonder eetpatroon waar jij je prettig bij voelt
Inzicht in verschillende elementen van een gezond voedingspatroon
Kennis over gezonde voeding
Inzicht in je voedingsgedrag
Elke dag inspiratie, informatie en oefeningen
Inspiratie en motivatie uit een groep van gelijkgezinden