Ladies Day - Lente editie

Affiche Ladies Day - Lente editie
Op 19 maart kun je heerlijk voorzomeren bij Portland damesmode tijdens Ladies Day. Er worden demo’s, advies en kortingen gegeven op het gebied van mode, voeding en gezichtsverzorging. Zodat je stralend de lente ingaat. Stap ook binnen tussen 12:00 en 16:00 uur. Deelname is gratis.

Kledingtrends van komende lente en zomer
Een dame showt de kledingtrends voor komende lente en zomer. Sylvia Beugelsdijk van Portland damesmode geeft je bovendien persoonlijk advies over kleuren en stijlen.

Gezonde lente recepten
Isabelle Groenstege van My FoodStyle geeft mini-consulten en inspiratie voor gezondere lentegerechten. Vertel Isabelle het recept van jouw favoriete lentegerecht en ontdek hoe je dit gezonder kunt maken. Je kunt je recept alvast plaatsen bij dit evenement op de Facebookpagina van My FoodStyle. Onder de inzendingen worden twee toegangskaarten voor workshops van My FoodStyle verloot.Demo mini voorjaarsgezichtsbehandeling
De winter pleegt een zware aanslag op je huid door verschillen van temperaturen en de droge lucht van de verwarming. Hierdoor kan de huid droog en trekkerig aanvoelen en vertoont ze schrale plekjes en fijne lijntjes. Met een mini voorjaarsgezichtsbehandeling geef je je huid weer zijn zachtheid en soepelheid terug.
Margot van den Haak van All About Balance geeft tijdens Ladies Day 3 maal gratis een demo van een mini voorjaarsgezichtsbehandeling van 15 minuten met de natuurlijke producten van Phyto5. Wil jij deze demo ontvangen? Meld je dan aan via de Facebookpagina van All About Balance. Ben je tevreden over de behandeling, maak dan een vervolgafspraak en ontvang nog eens 10% op een complete behandeling! De exclusieve producten van Phyto5 zijn tijdens Ladies Day met 10% korting verkrijgbaar.

Programma
12:00 uur – Kledingtrends van komende lente en zomer
12:30 uur – Gezonde lentegerechten
13:00 uur – Demo mini voorjaarsgezichtsbehandeling
13:20 uur – Kledingtrends van komende lente en zomer
13:40 uur - Gezonde lentegerechten
14:00 uur – Demo mini voorjaarsgezichtsbehandeling
14:20 uur – Kledingtrends van komende lente en zomer
14:40 uur - Gezonde lentegerechten
15:00 uur – Demo mini voorjaarsgezichtsbehandeling
15:20 uur – Kledingtrends van komende lente en zomer
15:40 uur - Gezonde lentegerechten


Datum: zaterdag 19 maart 2016
Tijd: vrije inloop tussen 12:00 en 16:00 uur
Locatie: Bomstraat 32 te Noordwijk
Meer informatie:
isabelle@myfoodstyle.nl / 06-21266945