Inner Beauty

Inner Beauty met ontspanning, yoga, voedingsadvies en een gezonde lunch

Een dagje voor jezelf

We nemen vaak te weinig tijd voor onszelf. Terwijl dit in het drukke bestaan juist zo belangrijk is om je gezond en fit te voelen. Plan op 21 mei een dagje voor jezelf en kom naar Inner Beauty! Deze dag organiseer ik vanuit My FoodStyle samen met Adem- en bewegingstherapeut Lieke de Bes en Yoga docente Esther Augustinus. Je krijgt drie workshops en een heerlijke lunch zodat je kunt ervaren wat beweging, ontspanning, ademhaling en goede voeding met je doen. Aan het eind van het event ga je geïnspireerd, energiek en ontspannen naar huis.


De workshops 
Ontspanning    
Adem- en bewegingstherapeut Lieke de Bes neemt je mee naar buiten waar we in de frisse lucht gaan ervaren welke ontspanningsoefeningen tijdens het bewegen ons kunnen opladen. Ook krijg je advies over oefeningen gericht op de ademhaling die kunnen helpen bij overmatige spanning in rug, nek en  schouders.

Voedingsadvies
Voedingscoach Isabelle Groenstege van My Foodstyle helpt je je innerlijke drijfveren  voor nieuwe eetgewoontes te verkennen. Ze geeft advies over gezonde voeding. Vervolgens inspireren we elkaar met ideeën voor het toepassen van de voedingsadviezen in je dagelijks leven. Na de bijeenkomst kun je gezonder eten op manieren die passen bij jouw waarden en levensstijl.

Yoga
Yoga geeft je tools om te gebruiken in je dagelijks leven zoals een betere lichaamshouding of spanning te verminderen door ademoefeningen. Yoga- en meditatiedocente Esther Augustinus  laat je kennismaken met de basis technieken van yoga en zo flexibiliteit, kracht en rust creëren in lichaam en geest.
     
Locatie: Centrum voor lichaam en geest, Offemweg 85, Noordwijk
Kosten: € 45,00 voor 3 workshops, lunch en een goodiebag bij vertrek
Aanmelden: email naar innerbeauty.noordwijk@gmail.com / of bel mij op 06-21266945